Oldal kiválasztása

Érték és Minőség Nagydíj 2018

A Fixfogsor® Protézisrögzítés az első Érték és Minőség Nagydíjas fogászati eljárás.

A Szakmai Bíráló Bizottság a díj életre hívása óta először ítélte oda fogászati gyógyító intézménynek a rangos Nagydíjat, amellyel a kiemelkedő innovációkat és szolgáltatásokat díjazzák. Idén a Fixfogsor® Rendelőt érte ez a megtiszteltetés. A díj hivatalos parlamenti átadására 2018. szeptember 11-én került sor ünnepélyes keretek között.

A Kiemelő című Tv műsor interjúja Dr. Szabó Lászóval

Fixfogsor® Rendelőt Dr. Szabó László alapító-igazgató képviselte. Az alábbiakban megtekintheti a parlamenti díjátadó ünnepség után készült interjút, amelyben többek között arról kérdezték, hogy milyen innovációk járultak hozzá a díj elnyeréséhez és miért olyan népszerű pácienseink körében a Fixfogsor®.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy már több mint 3.500 páciens szavazott bizalmat az általunk alkalmazott eljárásnak és nyerte vissza korábbi életminőségét. Fő célunk, hogy minél több magyar műfogsorviselő számára tegyük lehetővé a stabil, kényelmes, kompromisszumoktól mentes műfogsorviselés lehetőségét.” – mondta Dr. Szabó László a Nagydíjjal kitüntetett Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója.

Szeretne Ön is nagydíjas műfogsort? Kérje részletes tájékoztatónkat az alábbi űrlapon!

Keressen minket elérhetőségeink egyikén és kövessen minket az alábbi csatornákon is!

Fixfogsor® Rendelő

Budapest, XIII., Kádár u. 9.-11.
Kecskemét, Temes tér 10.

(06 1) 9000 695
info@sajatfogaknelkul.hu

Adatkezelési tájékoztató