Oldal kiválasztása

A Fixfogsor® Rendelő újabb szakmai elismerése

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghirdette a MESTERMUNKA című pályázatot. Szakmai zsűri választotta ki a pályaművek közül a legigényesebb és leginnovatívabb termékeket, szolgáltatásokat.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

“Mestermunka”

 

Különdíjat adományozott a Fixfogsor® Rendelőnek az extra vékony titán implantátumos

 

Fixfogsor® Protézisrögzítési rendszerének.

Ez a díj a Fixfogsor® Rendelő minden kollégájának közös sikere. Méltó elismerése annak a rendkívül magas színvonalú és áldozatos munkának, amelyet nap mint nap végeznek. Egyúttal remek visszacsatolás arra vonatkozóan, hogy jó úton haladunk. Már több mint 3500 páciensünknek mestermunka díjas műfogsora van. Tovább haladunk ezen az úton, a műfogsorviselők szolgálatában, hogy minél több magyar embernek segítsünk szebbé tenni az életét.

A díjátadón Dr. Szabó László, a Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója képviselte rendelőnket.

Ön vagy családtagja szenved a műfogsorviselés következtében fellépő problémáktól? Legyen Önnek is “Mestermunka” díjas, stabil műfogsora!

Ezt a lenyűgöző megoldást megismerheti az alábbi űrlapon igényelhető, rendkívül részletes tájékoztatóból. Sőt, egy 6 részes videót is megtekinthet egyik korábbi páciensünk kezelésének menetéről. Kérje a tájékoztatót most, hogy minél hamarabb megkapja a fontos információkat, amely alapján el tudja dönteni, hogy a protézisrögzítés megoldást jelentene-e az Ön vagy családtagja problémájára.

Keressen minket elérhetőségeink egyikén és kövessen minket az alábbi csatornákon is!

Fixfogsor® Rendelő

Budapest, XIII., Kádár u. 9.-11.
Kecskemét, Temes tér 10.

(06 1) 9000 695
info@sajatfogaknelkul.hu

Adatkezelési tájékoztató